Andet fra Herreklubben

 

Order of Merit Formel Golf A-rækken 2017

Order of Merit Formel Golf B-rækken 2017

Order of Merit samlet 2017

Finn Stuhr Pokal 2017

Sponsorer 2017:

       

STUHR Vine/v Finn         http://www.soroegolf.dk/upload/30732/9a0d9d9a9233d63c03bf28edb4afd250.jpeg

https://www.soroegolf.dk/upload/30732/723945479cbd43ee24c920b3c52c0103265ce5.jpeg Årets Herreklubber 2017.

 

              Året i Herreklubben 2017

 

Til alle friske medlemmer af vores mandags underholdning, så er året gået og det har set fra min side, været en super god sæson, med masser af oplevelser både på og udenfor golfbanen.

Vi afsluttede sæsonen d.7. oktober med vores Formel golf finale, som vi spillede i regn­vejr. Vi startede dagen med morgenmad og briefing og derefter blev alle sendt ud i bolde som blev lavet ud fra stillingen. Der var flotte præmier sponseret af Winthers Autolak v/Per Otto, ICON v/Jan Christensen, Golfshoppen v/ René Nielsen og Stuhr Vine, en stor tak til vores sponsorer, uden deres opbakning, ville det ikke være muligt at lave en så god match, så alle. Brug vores sponsorer.

Tilbage til afslutningen. Det blev en golfdag i dejligt regnvejr og der var 25 til matchen, det var vi glade for og 22 til spisning i Vinstrup forsamlingshus, hvor vi endelig fik ordentlig mad (Brugsen i Sorø)

Vi fik kåret en masse og også vores nye tiltag med holdturnering og putte konkurrence hvor vi har indført med den gamle pokal som Finn Stuhr donerede i 2000. Vinderne af disse konkurrencer kan ses på vores hjemmeside som altid er opdateret af Thyge.

Årets Herreklubber blev uddelt og først en stor tak for de mange nomineringer, det er jeg specielt glad for, efter jeg har skældt ud de sidste par år, så skal I også alle have stor tak for i engagerede jer og efter gennemgang af alle nomineringer, er det formanden der tager den endelige beslutning og det var ikke svært, valget faldt på Jan Icon Christensen. Det gjorde det fordi han altid er positiv og glad overfor alle, samtidig er han en meget stor støtte for bestyrelsen, med sponsering af gaver til forskellige matcher. Jan siger aldrig nej. Jan bliver beskrevet som en dejlig person at gå en runde med om mandagen og det er jo det det hele handler om, så endnu engang, et stort tillykke til Jan Christensen.

Formel golf blev også afsluttet og der var tæt kamp til det sidste om årets vinder i begge rækker, men til sidst blev det Jan Christensen i A rækken og Kenneth Worm i B rækken, stort tillykke til dem begge.

Vi har i år som vi plejer spillet mod Skjoldnæsholm i Maj over to matcher, vi tabte desværre igen, men denne gang var det så fordi nogle af jer ikke havde talt ordentlig sammen og tjekket nyt Hcp, så vi tabte med 0,10 point, så ærgerligt. Men!! Vi fik pokalen hjem igen fra Slagelse, da vi Trelleborg bankede kæmpe stort i Ryder cuppen. Det var rent ydmygelse og fantastisk spillet af holdet som var med fra Herreklubben.

Vi har været på weekendtur i Sverige og endagsturen gik til Værebro, en super weekend på Barsebäck i fantastisk vejr og 2 uger efter European tour har spillet der, så banen var fantastisk, det blev en god weekend for alle med masser af hygge. Til endagsturen, var der desværre ikke så mange tilmeldte, men 11 personer tog derop og havde en super lørdag på Værebros bane.

Vi har i år fået lavet nye trøjer i Herreklubben i samarbejde med 4 sponsorer og det er vi super glade for. De kom desværre lidt sent, men så må vi glæde os over dem fremover, de sælges for 200,- kr. pr. stk. og er i hvid og sort, så længe lager haves. Kontakt Svend eller Thyge hvis I skal nå at have en til næste sæson.

Jeg vil til slut sige tak for en fantastisk sæson og en stor ros til alle for jeres måde at tage imod nye medlemmer på. Det er vigtigt at alle føler sig velkommen i Herreklubben og vil anbefale vores klub til andre medlemmer, vi forsøger hele tiden at gøre det mere attraktivt at være medlem af Herreklubben og en meget stor tak til vores sponsorer, som hjælper os med at få det til at hænge sammen.

Husk, vintergolf starter d.28. oktober kl.8.45. Alle kan være med, man møder bare op og betaler en 20, så samles vi og putter om holdene, håber der vil være flere til at bakke op også selv om det bliver koldere, det er godt at holde svinget ved lige hele vinteren.

Vores generalforsamling vil blive lørdag d.24.03.2017 og er der nogen som brænder for at træde ind i bestyrelsen, skal de endelig melde sig til. Der er nogle som stopper og vi håber på nogle nye ildsjæle, der vil hjælpe med at få denne klub til at køre.

God vinter til alle og vi ses i herreklubben igen til marts.

Per Hansen.

 

 

 

 

Resultat af Formel Golf 2015

efter Grand Prix Finalen den 3. oktober på Trelleborg

A-rækken B-rækken

Vinder: Kim Kortsen Kenneth Worm-Hansen

 

Resultatet af Grand Prix Finalen

Glimt fra afslutningen

 

Resultat af Grundspil i Formel Golf 2015

ORDER OF MERITS A-rækken ORDER OF MERITS B-rækken

Bemærk at man skal have mindst 7 resultater i Order of Merit for at kunne tage points med til Grand Prix finalen.

Året I Herreklubben 2015

Hej alle gæve medlemmer af vores mandags underholdning.

Så er året gået og det har set fra min side, været en super god sæson, med masser af oplevelser både på og udenfor golfbanen.

Vi afsluttede d. 3. oktober med vores Formel golf finale, som vi i år var nødt til at flytte til Trelleborg i Slagelse ( det bliver sidste gang ) og startede dagen med morgenmad i klubhuset før vi alle gik ud i bolde som var lavet ud fra stillingen og det var fantastisk vejr. Banen stod perfekt, så det blev en fantastisk dag, der var præmier på alle par tre og længste drive og selvfølgelig flotte præmier til de bedste i hver række, som alt var sponseret af vores meget vigtige sponsorer, for uden dem, ville vi ikke kunne lave sådan flotte turneringer vi har afholdt i år Tyskland, Nyborg og nu afslutningen, så en kæmpe tak til      Winthers Autolak,     ICON,    Coorditec,     Golfshoppen V/Rene´     og     Diversey, der alle har givet præmier til vores arrangementer og har gjort det muligt at forkæle alle der har vundet i Herreklubben 2015. Så til alle, det er også vigtigt i bruger dem den anden vej, støt vores sponsorer så meget i kan, det fortjener de.

Tilbage til afslutningen, det blev en super golfdag i dejligt vejr og der var 29 til matchen, det var vi glade for og 26 til spisning i Stalden også super flot, så en fantastisk afslutning på året 2015.

Vi fik kåret en masse, men jeg vil først og fremmest fremhæve vores pris ” årets Herreklubber ” som vi indførte for 3 år siden, den blev i år lagt ud til jer, så i kunne nominere en som i syntes fortjente denne anderkendelse, det må jeg sige,, puha,, vor har det været slapt, der var 4 der nominerede inkl. bestyrelsen og det skuffer specielt mig selv, at der ikke er nogen som i syntes gør noget for Herreklubben i ville fremhæve, ja det fortæller mig at det er nemt at give ris, men ikke ros og det gælder også min bestyrelse, kun to fra bestyrelsen valgte at nominere, så det må vi reflektere på næste år. Men vi fik givet prisen i 2015 og den gik til en som jeg tror, havde fået den alligevel, jeg tror der ville være flere der vil anderkende det store arbejde han har gjort i de forrige 5 år og ikke mindst da han måtte tage over efter Hans Henrik og i en tid både var formand og kasserer samtidig, så det var med stor glæde jeg kunne overrække prisen til Erik Krog Meyer. Stort tillykke og helt fortjent!

Formel golf blev også afsluttet og det blev de rigtige vindere, de har ført næsten hele året, så helt fortjent vandt Kim Kortsen i A rækken og Kenneth Worm i B rækken, stort tillykke til dem begge.

Jeg vil til slut sige tak for en fantastisk sæson og en stor ros til alle for jeres måde at tage imod nye medlemmer på, det er vigtigt at alle føler sig velkommen i Herreklubben og vil anbefale vores klub til andre medlemmer.

Husk, vintergolf starter d. 31. oktober kl. 8:45. Alle kan være med. Man møder bare op og så samles vi og putter om holdene, håber der vil være flere til at bakke op også selv om det bliver koldere, det er godt at holde svinget ved lige hele vinteren.

 

Men Tak til alle for en god sæson og til min bestyrelse for et fantastisk arbejde for at få alle ting til at fungere, uden dem var der ingen Herreklub.

God vinter til alle og vi ses i herreklubben igen til marts.

Vh

Per Hansen.

Herreklubbens årsafslutning 11. oktober 2014

 

Program: Kl. 8:00 Morgenkaffe i klubhuset. Kl. 9:00 Gunstart fra tee 1, 18, 16, 15, 14, 13. Kl. 16:00 Den mere festlige del af afslutningen foregik i Den gamle Stald, Haslevvej 174, Mulstrup, Ringsted. 23 herreklubmedlemmer havde tilmeldt sig til Grand Prix finalen. Det blev en god match i overordentlig dejligt vejr. 22 af deltagerne fortsatte til den festlige opfølgning, som Claus sædvanen tro havde arrangeret på fornemste vis med dejlig mad. Der blev delt masser af præmier ud. Disse havde Per H. skaffet fra nogle af vores dejlige sponsorer uden hvem Formel Golf jo nok ville miste lidt af sin glans.

Sponsorerne var Winthers Autolak, ICON Hairspa, Sealed Air, Kemp & Lauritzen og Poul Erik Pedersen. Stor tak til dem.

Der blev også over hele aftenen spillet en masse dart og lidt poker, så det blev en hyggelig aften som var en god afslutning på en fantastisk sæson, med en god opbakning til alle vores matcher på vores mandage.

Vinderne af Grand Prix finalen blev

1. Per Otto Winther 72 netto 2. Carsten Scouboe 72 -/- 3. Jan Christensen 73 -/-

Længste drive på hul 11

Kenneth Worm

Nærmest hullet

Thyge, 2 x Per Otto, Jan ”Hårfin” og ???

Årets samlede Formel Golf-mestre blev

A rækken: Michael ”Ernie” Nielsen – Runner-up blev Per Hansen B-rækken: Jens Sørensen – Runner-up blev Kenneth Worm-Hansen Det samlede resultat kan ses på herreklubbens hjemmeside under Stillinger, http://soroegolf.dk/klubben/klubber-i-klubben/herreklubben/stillinger/formel-golf.

Årets herreklubber

Thyge Thygesen

Til sidst takker vi igen alle vores sponsorer og dem, som gav et bidrag til afslutningen. Det ville ikke være muligt at køre herreklubben på det niveau, som vi gør, uden jeres hjælp. Så alle herreklubmedlemmer, brug vores sponsorer, når i næste gang skal have lavet noget. Og husk så!! Der er vintergolf hver lørdag fra den 25. okt. kl.8.45 i Sorø under streng ledelse af Thyge. Kom bare ud og nyd en god runde, også selvom det er lidt koldt. Tusind tak til alle for et godt 2014 og på gensyn i 2015.

På Herreklubbens vegne. Per H. og Thyge.

Herreklubbens Grand Prixfinale 2013

 
Herreklubben fik nu afsluttet 2013 med en dejlig dag, en god match i dejligt vejr og en dejlig aften i nogle gode lokaler lidt uden for Ringsted "" Stalden "", som bare passede perfekt til en god afslutning med dejlig mad, og hvor der blev delt masser af præmier ud. Der blev også over hele aftenen spillet en masse dart turneringer og spillet lidt poker, så det blev en hyggelig aften som var en god afslutning på en fantastisk sæson, med en god opbakning til alle vores matcher på vores mandage.

 

Vinderne af dagens matcher i A & B rækker blev følgende

A rækken:
1. Søren Tex              71 netto
2. Jens Sørensen      71 netto
3. Per Jack                 72 netto

 

B rækken:
1. Claus Quistgaard  73 netto
2. Mogens Jensen     74 netto
3. Jens Haugaard      75 netto

 

Dagens match blev sponseret af Winthers Autolak og hulpræmier af Stuhr Vinimport og XL byg Fuglebjerg. Stor tak til sponsorer.

 

Årets samlede mestre blev:

A rækken: Michael Ernie Nielsen - Runner-up blev Per Otto Winther
B-rækken: Mogens Jensen - Runner-up blev Simon Heeshe
Hulspil:     Jan Christensen - Runner-up blev Kim Kortsen.

 

Herreklubben indstiftede så en ny pris, som skulle gives til en, som gør noget helt specielt for herreklubben og samtidig er en god kammerat. Prisen blev givet til Per Otto Winther ( Winthers autolak ) som har og er en meget stor støtte for at herreklubben har kunnet afholde diverse ture og samtidig er han en person som altid kommer med godt humør hver mandag og er en super kammerat.
 
Til sidst vil jeg gerne takke alle vores sponsorer for året og dem som gav et bidrag til afslutningen, det vil ikke være muligt uden deres hjælp, så alle herreklub medlemmer, brug vores sponsorer når i næste gang skal have lavet noget.

 

Husk!! Der er vintergolf hver lørdag kl.8.45 i Sorø under streng ledelse af Thyge, så kom bare ud og nyd en god runde også selvom det er lidt koldt.

 

Tusind tak til alle for et godt 2013 og på gensyn i 2014.

 

På Herreklubbens vegne.
Per Hansen.

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93