Dameklubben

Velkommen til Dameklubben i Sorø Golfklub

 

Hvornår spiller vi:

Vores spilledag er tirsdag, hvor Dameklubben har fortrinsret i tidsrummet kl. 9.00 – 9.45 eller mellem kl. 16.00 – 16.22. Der er booket tider, og vi trækker lod om, hvem der spiller sammen.
Der er også mulighed for at bestille tid mellem kl. 13 og 14, her skal man selv reservere spilletider i golfbox, og man skal spille sammen med andre medlemmer af dameklubben.
I april og september, hvor det kun er de første 9 huller der tæller, må man gerne reservere tid fra kl. 15.00, så man har mulighed for at spille alle 18 huller, mens det er lyst.


I dameklubben arrangeres spil/turneringer hver tirsdag fra april til september samt turneringer med andre dameklubber, så man får mulighed for at prøve andre spændende baner og samtidig lære en masse hyggelige golfspillere at kende.

Bliv medlem af Dameklubben: Indmeldelsesblanket – klik her

Hvis du har lyst til at blive medlem eller har spørgsmål, henvender du dig bare til et medlem af bestyrelsen. Du får en tilmeldingsblanket, eller du kontakter kasserer Inge Rosbirk - tlf. 30132976, mail inge.rosbirk@hotmail.com.

Kontingentet er 300 kr. årligt uanset optagelsestidspunktet. Kontingentet kan indbetales på konto 2300- 0741173018. Det er vigtigt at påføre navn og medlemsnummer.

Dine medspillere vil hjælpe dig tilrette, når du starter i Dameklubben. Dameklubben har ca. 40 medlemmer i alle aldre. Betingelsen for at blive medlem er:


• at man er medlem af Sorø Golfklub
• at man er fyldt 18 år
• at man har et handicap på max. 54

Klubben ledes af en bestyrelse på min. 5 medlemmer, der vælges på den årlige generalforsamling.

Aktiviteter:

Til sæsonen er der udarbejdet et varieret turneringsprogram, vi spiller normalt stableford, desuden spiller vi ”jernmatch” 1 gang årligt, samt slagspil 1 gang hver måned. Den sidste tirsdag i måneden arrangerer vi en speciel match på 9 huller med sjove spilleformer, herefter har vi fællesspisning og uddeling af præmier, både for dagens match og for månedens tirsdagsmatcher.

Vi har en årlig weekendtur, normalt den 2. weekend i juni måned.

Alle de nævnte aktiviteter samt vore specielle matcher: Venskabsmatch med anden dameklub, Venindematch og Pink Cup / Støt Brysterne fremgår af årets spilleplan.


Vi ønsker alle en god sæson !


Med venlig hilsen og på gensyn
Bestyrelsen i Dameklubben

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 22 93 41 03

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93