Faciliteter

Oversigt

 

• Bar

• Restaurant

• Selskabslokaler

• Møde- og konferencerum

• Pro-Shop

• Stor Terresse

• Terrasse med udsigt over 18. green

• Sekretariat

• Omklædningsrum med bad

• Bag-rum

• Udlejning af Golfcar

Par-3 bane (4-huller)

Hul Længde mellem 80-100 m

 

Driving Range

Stor Driving range med 22 udslagsmåtter, hvoraf 3 er overdækkede og med lys og varme til vintertræningen.

Pro'en har 1. prioritet til overdækkede måtter under træningslektioner.

Der er faste målområder – lavet som bunkere på træningsbanen - med mål fra 60-150 meter, som gør det særdeles attraktivt at træne længdekontrol.

 

Indspils- og puttinggreen samt træningsbunker

2 indspilsgreens samt stor puttinggreen med 18 huller med onduleringer som er i rød tråd med greens på banen.

Derudover træningsbunker.

Mulighed for omklædning

Der er omklædnings- & badefaciliteter for både Damer og Herrer

Hjertestarter i Sorø Golfklub.

Vi har i Sorø Golfklub længe ønsket os en hjertestarter, og den er nu blevet en realitet. Hjertestarteren er doneret af ”Brand af 1848 Fond” v. Ib Hahn Andersen, som ved deres bidrag har givet en ekstraordinær stor økonomisk håndsrækning, for at give alle vores medlemmer, gæster og besøgende en endnu større tryghed i Sorø Golfklub.

Sammen med hjertestarteren fulgte der også et kursus i førstehjælp med for 12 personer.

Vi vil gerne sige mange tak for den flotte gave. Et stort ønske er for os nu blevet opfyldt!

Hjertestarteren blev overrakt den 15. november af Lis Vedel Eriksen fra Hjerteforeningen, i forbindelse med at hun skulle undervise os i førstehjælp samt anvendelse af hjertestarteren.

Hans Nissen fra bestyrelsen modtog Hjertestarteren som nu er sat op i vindfanget ved hovedindgangen i klubhuset. Vi var som sagt 12 personer der deltog i førstehjælpskurset tirsdags den 15. november. I første omgang var det naturligvis primært de ansatte der deltog, derudover blev resten valgt ud fra hvor meget/ofte de befandt sig i klubben, samtidig var det vigtigt for os, at vælge nogle repræsentanter for de forskellige underklubber og udvalg med det formål at de hver i sær kunne undervise og formidle videre til deres egne medlemmer i underklubberne.

På den måde får vi udbredt kendskabet og vejledning i brugen af hjertestarteren til så mange medlemmer som muligt, og det er vigtigt. Kurset var fantastisk godt – det var vi alle enige om, og vi føler os godt klædt på til at yde første-hjælp hvis der en dag skulle blive brug for det.

Kurset varede i ca. 3 timer og bestod både at noget teori og en hel del praksis hvor vi selv skulle øve os på en dukke. Sammen med kurset, modtog vi et gratis lærer sæt incl. DVD, div. informationsfoldere samt CD’er som vi kan benytte når vi fremover selv skal undervise klubbens øvrige medlemmer og ansatte.

Følgende deltog i førstehjælpskurset: René Nielsen fra Golfshoppen, Carl-Erik Pedersen, Hanne Pedersen, Morten Alsing og Otto Nielsen fra greenkeeperstaben, Hans Nissen fra Bestyrelsen og baneservice, Bent Skriver fra Flintstones, Villy Ekelund som klubguide i begynderudvalget, Ulla Buhl fra Dameklubben, Vibeke Van Gersdorff fra Seniorklubben og Birthe Berthelsen fra De voksne drenge og piger. Conni Hansen fra Restaurant TeeStedet og Steffen Høyer kunne desværre ikke deltage, de vil blive undervist efterfølgende af Ulla, Vibeke eller Birthe som alle har en relevant uddannelse i forhold til førstehjælp.

Der vil blive opsat skilte på banen som informere om at vi har en hjertestarter, derudover vil det figurere på vores baneguide, scorekort samt på hjemmesiden.

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93