Følg John Axelsen

Hermed lidt mere Info til Johns del af hjemmesiden

John kan følges på https://floridagators.com/sports/mens-golf samt Floridas twitter profil https://twitter.com/GatorsGolf

https://floridagators.com/news/2019/10/31/mens-golf-axelsen-named-to-fall-haskins-award-watch-list.aspx og https://www.arnoldpalmercup.com/node/8006

John er blevet udtaget på efterårets liste over de 20 potentielle vindere af den meget prestigefyldte Haskins Award. Prisen gives til årets bedste collegespiller i USA og vælges af trænerne, spillerne og eksperter fra Golfchannel. Nomineringen kommer efter et flot efterår for University of Floridas golfhold. Tidligere vindere af prisen inkludere spillere som Tiger Woods, Phil Mickelson og Justin Thomas.

Resultaterne fra efteråret gør også at John ligger på en 5. plads af de internationale spillere til Palmer Cup. Palmer Cup er en Ryder Cup lignende turnering mellem de bedste amatører fra USA mod resten af verdenen der spilles først i juni. 6 spillere kvalificere sig, hvor de sidste 6 bliver udtaget

Sidste nyt fra John Axelsen.

John blev i nat 22/9 2019 nr. 2 i en stor College turnering I USA. John var minus 3 efter runder i 70-70-67. det var et slag fra første pladsen. John er blevet kåret til ”Most Valuable Player” i 2019 på hans college University of Florida. Tidligere vinder af denne titel kan nævnes følgende kendt spiller fra PGA touren. Chris DiMarco, Steve Scott, Steve Bradley, Camilo Villegas og Billy Horschel I Danmark ligger John til at vinde både DGU´s herre og ynglinge ranglister i 2019. I august måned opnåede John en flot 5. plads i European Challenge Turneringen i Silkeborg Ry. Johns score var minus 19 efter fire runder, tre slag fra første pladsen. Tillykke til John med de flotte resultater i årets løb.

I Danmarks stærkeste amatørturnering var det ingen overraskelse at se et par af landets største talenter øverst på præmieskamlen. Igen.

John Axelsen vandt Danish International Amateur Championship i 2014 og 2017, mens Malene Krølbøll sejrede i DILAC 2016. Lørdag eftermiddag hentede de nye sejre i Silkeborg Ry Golfklub.

Læs mere...

Gators med John på holdet vandt lige Regionals og er nu klar til Nationals. Ikke bare vandt de turneringen men satte ny scorings rekord for laveste magien under par i en turnering ved at vinde i minus 42. Dette gjorde også at de blev lige efter inviteret ind i Golfchannel studiet. Den gamle var på minus 37 slag. De 5 spillere lavede sammenlagt 74 birdies og 1 eagle.  John sluttede individuelt som nr. 6 i minus 9. NCAA Nationals kan streames på golfchannel fra den 25-30 maj

 

Video fra Golfchannel: https://www.golfchannel.com/video/ncaa-florida-sets-school-record-kissimmee-regional/

Artikel fra Golfweek: https://golfweek.com/2018/05/16/ncaa-kissimmee-regional-florida-avenges-2017-heartbreak-with-record-win/

 

John og the Gators kan også følges på twitter og Facebook

John vandt for anden gang i år med Florida Gators og Florida vandt for første gang nogensinde den prestigefyldte turnering Southern Highlands Collegiate i Las Vegas,

Efter et tæt opløb med nogle af de bedste hold i USA vandt University of Florida i går den prestigefyldte turnering Southern Highlands Collegiate i Las Vegas der traditionelt samler de bedste college hold i USA. Som næst sidste spillere på banen for Florida, var det John der lavede det slag der vandt turneringen for Gators

Som holdets coach Mark Leon siger: ”Alle Johns runder var tællende og han var spilleren der vandt turneringen for os. Han havde 135 meter ind på sidste hul, slog en piching wedge ind til en lille meter fra hullet og holede puttet. Han lukkede og slukkede for at de andre kunne hente os.”

http://floridagators.com/index.aspx?path=golf-men


En super artikel om John i verdens største golfmedie GolfWeek. De vil i nær fremtiden lave en større artikel om John i bladet.

 

Læs den her:  http://golfweek.com/2017/10/22/floridas-john-axelsen-shows-glimpse-of-bright-future-at-isleworth/


 

 

Så vandt Florida med John på holdet deres første turnering i år og det var ingen ringere end Trinnity Forest Invitational i Dallas hvor flere af landets bedste hold var repræsenteret. Bla Texas. Oregon, Auburn, South California, SMU mfl.

Florida Gators Mens Golfs billede.

 

John skød Gators laveste runde på anden dagen under svære betingelser og holdt Florida på førstepladsen inden de gik ud på sidste runde. Coach JC Deacon sagde bagefter

 

On Axelsen's play -- "I am also very pleased for our freshman, John Axelsen. His round of 70 today was his best as a Gator to date. He's going to be a cornerstone of our future and we saw a small piece of that today."

 

Se https://www.facebook.com/GatorsMGolf/?fref=ts billederne af John på Gators hjemmeside er du velkommen til at bruge med kilde henvisning

 

 

De kommer også rundt stadmæssigt i eget transportmiddel😊

Florida Gators Mens Golfs billede.

 

 

 

Triumf for nybagt student

 Del indhold

08/07 - 2017 | Pressemeddelelse

Danmarks bedste amatør, Sorø-spilleren John Axelsen, er godt igang med at tage en fornem afsked med Danmark, før han i august rejser til USA for at fortsætte med collegegolf på University of Florida i Gainesville.

Som nybagt student har den 19-årige spiller ikke været den flittigste på golfbanen i de sidste par måneder. Men ikke desto mindre viste han sig stærk nok til for anden gang i karrieren at vinde Skandinaviens største amatørturnering, Danish International Amateur Championship (DIAC), der for 18. år i træk blev afviklet i Silkeborg Ry Golfklub.

Efter en langsom start arbejdede John Axelsen sig stille og roligt frem i feltet over fire dage og sluttede som vinder i samlet tre slag under par, hvilket også var scoren på finaledagen på Resenbro-banen.

Som den førende spiller før finaledagen dumpede Nicolai Højgaard fra Gyttegaard ned på fjerdepladsen i samlet par, mens den lokale Oliver Hundebøll Jørgensen fra Silkeborg blev turneringens store overraskelse på andenpladsen to slag efter John Axelsen, men delt med tyskeren Michael Tannhäuser. 

I den kommende uge stiller John Axelsen til start på det danske landshold til hold-EM i Østrig. Den nybagte student vandt i øvrigt DIAC første gang i 2014 som kun 16-årig.

Hos pigerne blev Sofie Kibsgaard Nielsen fra Morsø Golfklub førstegangsvinder i turneringen foran vinderen fra 2016, Malene Krøllbøll, fra Hedeland Golfklub. Morsø-spilleren sluttede sammenlagt i par for turneringen fire slag foran Krøllbøll og med Cecilie Finne-Ipsen på tredjepladsen i syv slag over par. 


Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93