Følg John Axelsen

En super artikel om John i verdens største golfmedie GolfWeek. De vil i nær fremtiden lave en større artikel om John i bladet.

 

Læs den her:  http://golfweek.com/2017/10/22/floridas-john-axelsen-shows-glimpse-of-bright-future-at-isleworth/

 

 

Så vandt Florida med John på holdet deres første turnering i år og det var ingen ringere end Trinnity Forest Invitational i Dallas hvor flere af landets bedste hold var repræsenteret. Bla Texas. Oregon, Auburn, South California, SMU mfl.

Florida Gators Mens Golfs billede.

 

John skød Gators laveste runde på anden dagen under svære betingelser og holdt Florida på førstepladsen inden de gik ud på sidste runde. Coach JC Deacon sagde bagefter

 

On Axelsen's play -- "I am also very pleased for our freshman, John Axelsen. His round of 70 today was his best as a Gator to date. He's going to be a cornerstone of our future and we saw a small piece of that today."

 

Se https://www.facebook.com/GatorsMGolf/?fref=ts billederne af John på Gators hjemmeside er du velkommen til at bruge med kilde henvisning

 

 

De kommer også rundt stadmæssigt i eget transportmiddel😊

Florida Gators Mens Golfs billede.

 

 

 

Triumf for nybagt student

 Del indhold

08/07 - 2017 | Pressemeddelelse

Danmarks bedste amatør, Sorø-spilleren John Axelsen, er godt igang med at tage en fornem afsked med Danmark, før han i august rejser til USA for at fortsætte med collegegolf på University of Florida i Gainesville.

Som nybagt student har den 19-årige spiller ikke været den flittigste på golfbanen i de sidste par måneder. Men ikke desto mindre viste han sig stærk nok til for anden gang i karrieren at vinde Skandinaviens største amatørturnering, Danish International Amateur Championship (DIAC), der for 18. år i træk blev afviklet i Silkeborg Ry Golfklub.

Efter en langsom start arbejdede John Axelsen sig stille og roligt frem i feltet over fire dage og sluttede som vinder i samlet tre slag under par, hvilket også var scoren på finaledagen på Resenbro-banen.

Som den førende spiller før finaledagen dumpede Nicolai Højgaard fra Gyttegaard ned på fjerdepladsen i samlet par, mens den lokale Oliver Hundebøll Jørgensen fra Silkeborg blev turneringens store overraskelse på andenpladsen to slag efter John Axelsen, men delt med tyskeren Michael Tannhäuser. 

I den kommende uge stiller John Axelsen til start på det danske landshold til hold-EM i Østrig. Den nybagte student vandt i øvrigt DIAC første gang i 2014 som kun 16-årig.

Hos pigerne blev Sofie Kibsgaard Nielsen fra Morsø Golfklub førstegangsvinder i turneringen foran vinderen fra 2016, Malene Krøllbøll, fra Hedeland Golfklub. Morsø-spilleren sluttede sammenlagt i par for turneringen fire slag foran Krøllbøll og med Cecilie Finne-Ipsen på tredjepladsen i syv slag over par. 


Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 22 93 41 03

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93