Endnu et herreligt klub-år er gået

Det blev et meget fint år med en del nye medlemmer, som er faldet godt til!

Vi kom godt i gang i april, herunder Svends HIO på første Formel Golf runde, og der var generelt en stor tilslutning til alle matcher.

Vi spillede mod Skjoldenæsholm og vi fik endelig vores pokal med hjem, hvor den hører til.

Årets weekendtur gik i år til Royal Oak i Sønderjylland og det var endnu engang en fornøjelse, med masser af hygge og lidt golf. Turen var denne gang meget billigere end vi plejer, men det ændrede ikke på deltagertallet. Så det er ikke prisen, der lokker/afskrækker folk.

Vores matcher på fritspilsbanerne kører nu på skinner og går faktisk rigtigt godt, takket være Lars.

Endagsturen gik til Great Northern i Kerteminde, lige kåret til bedste bane i Danmark, og det var en super tur. Stor tak til Per Otto for at få sat dette i stand til en god pris på en meget svær bane. Han sponserede også dagens match med meget fine præmier (fantastisk), som endte med at Per Quistgaard vandt (ingen forstår det stadigvæk ๐Ÿค—).

Ryder cup blev spillet i Slagelse og vi tabte for anden gang ๐Ÿ˜ญ, igen i Trelleborg.

Vi nåede så frem til vores afslutning i oktober, og den blev holdt i Stalden, hvor vi har været før. Det fungerer bare rigtig godt. Maden kom fra Connie i år og ikke en finger at sætte på det, super godt.

Men vi startede som vi plejer med morgenmad og derefter Grand Prix finale i Formel Golf. Det kunne have været en god dag, men det endte desværre med at fiflerne vandt igen. ๐Ÿ˜–

Jan Icon vandt A rækken og Svend P vandt B rækken. Peter Muller kunne ikke komme og det kostede ham sejren på de yderste marginaler. Havde dagens vinder, Jens Haugaard, haft runder nok gennem sæsonen, havde Peter beholdt førstepladsen.

Vi fik også uddelt en masse præmier i de forskellige kategorier. For at nævne nogen: Vores afgående formand Per blev Årets Herreklubber og Svend fik årets Robert, en ny pris for at gøre noget specielt for underholdningen i løbet af året.

STOR tak til René i Golfshoppen, Finn Stuhr ”Stuhr Wine”, Per Diversey, Jan ICON og Henrik Nordic Hangers for deres sponsorater til vores afslutning.

Husk: Red Balls United starter på lørdag d.27.10.

 

       

Formel Golf 2018

Stillinger efter Formel Golf Grand Prix d. 6. okt.

A-rækken                                                 B-rækken

 

Formel Golf Grand Prix Slagspil d. 6. okt.

Samlet række                       A-rækken                       B-rækken

 

Billeder fra afslutningen af Formel Golf Grand Prix 2018

PS Lad nu være med at spekulere over årsagen til de let slørede billeder.๐Ÿป

 

Formel Golfs Order of Merit 2018 efter grundspil.

(Når 10 runder nås vises kun spillere med mere end 6 resultater)

         A-rækken                                                 B-rækken

 

Formel Golfs Puttning Order of Merit 2018.

(Når 12 runder nås vises kun spillere med mere end 9 resultater)

         A-rækken                                                 B-rækken

 

Holdturneringen 2018 Slutstilling

 

Herreklubbens Sæsonplan 2018

SPIL KONKURRENCE- OG SOCIAL GOLF.

SPIL GOLF I HERREKLUBBEN

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle mænd, fra 18 år til..?. Der spilles med max. hcp. 36 i Herreklubbens matcher. (Det betyder at et medlem af Sorø Golfklub som har et højere hcp. også kan blive medlem i Herreklubben, men at denne blot skal spille ud fra hcp 36. for at deltage i Herreklubbens turneringer). HCP reguleres efter normale regler.

HVORNÅR SPILLES DER

Vi spiller 18 hullers gunstart med samlet tee-off i tidsrummet 15 - 16:30, afhængigt af årstiden. På søgnehelligdage (Påske og Pinse) har herreklubben ikke reserverede tider, og som følge heraf heller ingen gunstart. Man må selv sikre sig, at der er plads, selv om Herreklubben prøver at organisere en samlet turnering fra kl 14:00, dvs. mødetid senest kl. 13:40.

INDMELDING I HERREKLUBBEN

Indmelding i herreklubben sker nemmest ved fremmøde på spilledagen og indbetaling af kontingent til Herreklubbens konto reg. nr. 2510 konto nr. 6275387736 med angivelse af navn og DGU-nr. Kontingentet skal være betalt før 3. fremmøde på en herredag.

For 2018 betales et kontingent for hele sæsonen på kr. 300,- samt et turnerings-fee på kr. 20,00 pr. gang eller 500 kr. for hele sæsonen, som går til præmier o.lign.

HVORDAN SPILLES DER

Ved puttinggreen trækkes lod om dagens holdsammensætning. Vi spiller normalt skiftevis Stableford og slagspil. Der er placeringspræmier for hver gang, som uddeles ved fællesspisningen på månedsafslutningen. I løbet af sæsonen spiller vi også 1 gang på fritspilsbanerne Harekær, Næstved og Brøndby. Udover Stableford og slagspil krydres med putteturnering (Finn Stuhr Pokal), holdturnering, spil med farvet bold og måske andre former.

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 22 93 41 03

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93