Regulær magtdemonstration

Blot en uge efter at vi maste Trelleborg i Ryder Cuppen viste Herreklubbens medlemmer under klubmesterskabernes hulspil igen deres styrke.

Kim er i semifinalen i elite rækken.

I Stableford rækken havde Herreklubben 9 mand blandt de 16 i 8.-delsfinalerne. Heraf gik de 7 videre til kvartfinalerne.

OG VED I HVAD, DRENGE: Det gav rene Herreklub semifinaler, dvs. også en ren Herreklub finale.

Mød og bak op den 23. fra kl. 8:00, hvor Jan og Jørn mødes i den første, og Lars og Thyge kl. 8:08 i den anden semifinale.

Kim spiller sin semifinale fra kl. 8:48 mod Jonas.

I kan finde resultaterne på Golfbox, f.eks. via dette link.

SPIL KONKURRENCE OG SOCIAL GOLF.

SPIL GOLF I HERREKLUBBEN

 

HVEM KAN DELTAGE

Alle mænd, fra 18 år til ?. Der spilles med max. hcp. 36 i Herreklubbens matcher. (Det betyder at et medlem af Sorø Golfklub som har et højere hcp. også kan blive medlem i Herreklubben, men at denne blot skal spille ud fra hcp 36. for at deltage i Herreklubbens turneringer). HCP reguleres efter normale regler.

HVORNÅR SPILLES DER

Vi spiller 18 hullers gunstart med samlet tee-off i tidsrummet 15 - 16:30, afhængigt af årstiden. På søgnehelligdage (Påske og Pinse) har herreklubben ikke reserverede tider, og som følge heraf heller ingen gunstart. Man må selv sikre sig, at der er plads, selv om Herreklubben prøver at organisere en samlet turnering fra kl 14:00, dvs. mødetid senest kl. 13:40.

INDMELDING I HERREKLUBBEN

Indmelding i herreklubben kan bl.a. ske ved fremmøde på spilledagen og indbetaling af kontingent via netbank eller lignende til konto reg. nr. 2510 konto nr. 6275387736 med angivelse af navn og DGU-nr. Kontingentet skal være betalt før 3. fremmøde på en herredag.

For 2016 betales et kontingent for hele sæsonen på kr. 300,- samt et turnerings-fee på kr. 20,00 pr. gang som går til præmier o.lign.

HVORDAN SPILLES DER

Ved puttinggreen trækkes lod om holdsammensætningerne. Vi spiller normalt skiftevis Stableford og slagspil. Der er placeringspræmier hver mandag. 3 mandage i sæsonen spilles ikke i Sorø, men på fritspilsbanerne Harekær, Næstved og Trelleborg. Udover Stableford og slagspil krydres med putteturnering (Finn Stuhr Pokal), holdturnering, spil med farvet bold og måske andre former.

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 22 93 41 03

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93