Resultater fra Formel Golf Herredag mod Skovbo Stableford, 2. aug. 2019

A rækken                                 B rækken

Resultaterne betød at Sorøs bedste 15 spillere scorede ialt 502 Stablefordpoints mod Skovbos 521 (33,466 i snit mod deres 34,733). Det betyder altså at vi må stramme os an næste år, når vi inviterer på genvisit.

De samlede resultater kan ses her:

I Skovbo 2. aug. 2019: A-række     B-række

I Sorø ?. ?. 2020:

Propositioner for venskabsturneringerne mod Skovbo Herreklub:


Turneringerne afvikles efter Royal & Ancient Golf Club of St. Andrews regler og lokale regler. Regelspørgsmål afgøres af turneringskomiteen.

Det er aftalt at hjemmeklubben sørger for præmier, laver startliste, sætter op på Golfbox og aftaler menu og pris med restauranten.

Der spilles 1 årlig turnering, skiftevis i Skovbo og Sorø.  Der spilles Stableford med fuldt HCP, normalt i 2 lige store rækker.

Tilmelding til både turnering og efterfølgende fællesspisning sker udelukkende på den lokale Golfbox. Tilmeldingen til især fællesspisningen er bindende.

Efter tilmeldingsfristens udløb samler hjemmeklubben tilmeldingerne, laver startlisten og giver restauranten besked.

Det samlede resultat/gennemsnit fra de 15 bedste fra hver klub afgør vinderen. Det er det resultat, der fremkommer under præmieuddelingen, der gælder, uanset evt. skrive- eller regnefejl. Ved efterfølgende HCP-regulering gælder de underskrevne slag selvfølgelig. Ved pointlighed er det hjemmeklubbens regler, der gælder.

Turneringerne tæller fuldt med i Formel Golf.

Sorø Golfklub - Suserupvej 7 A - 4180 Sorø

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:   post@soroegolf.dk

Forretningsfører: Rene Nielsen

Tlf.: +45 57 84 93 95

E-mail:  rn@soroegolf.dk

Banereservation: På golfbox.dk eller tlf.: +45 57 84 90 93